Geluri Unghii UV

Afișez 1 - 24 din 727 de rezultate

Afișează 12 24 36
├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele pe care le ai ├«n ceea ce prive╚Öte manichiura ta, po╚Ťi opta pentru oj─â semipermanent─â sau gel, cel din urm─â oferindu-╚Ťi mai mult─â rezisten╚Ť─â ╚Öi posibilit─â╚Ťi de stilizare. Creative Nails este locul ├«n care diversitatea ├«n materie de produse profesionale pentru unghii te acapareaz─â ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â solu╚Ťii pentru toate preferin╚Ťele ╚Öi cerin╚Ťele tale. A╚Öadar, dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea gelului ideal pentru unghii, aici ├«l vei g─âsi cu siguran╚Ť─â.

Recomand─âri geluri pentru unghii de la Creative Nails

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti geluri calitative, sigure ╚Öi u╚Öor de utilizat at├ót ├«n scop profesional, Creative Nails ├«╚Ťi ofer─â o multitudine de variante. Nume precum Cupio, Tp Nails, Nartist Pro, MUSA sau Crystal Nails se afl─â ├«n colec╚Ťia actual─â de produse ceea ce ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â descoperi exact care este textura, intensitatea, culoarea sau tipul de gel cu care lucrezi u╚Öor ╚Öi ob╚Ťii rezultatele dorite. Po╚Ťi opta pentru geluri de modelare sau pentru construc╚Ťii, autonivelante, pentru acoperire sau pentru camuflaj, pentru ├«ncep─âtori sau pentru profesioni╚Öti, ori chiar geluri 3 ├«n 1 care s─â reduc─â la minimum timpul ╚Öi efortul de lucru.

Pentru a contura un kit de manichiur─â cu gel, ├«n prim─â instan╚Ť─â ├«╚Ťi vor fi necesare un nail bonder ╚Öi o baz─â, gelul dorit ╚Öi un top coat, dup─â caz. Gelurile au str─âlucire proprie ╚Öi multe dintre op╚Ťiunile disponibile pot fi utilizate de sine st─ât─âtor, f─âr─â un strat superior de finisare.

Paleta de culori se alege dup─â bunul plac, ├«ns─â profesioni╚Ötii ├«╚Ťi recomand─â s─â ├«ncepi de la clasic ╚Öi s─â diversifici ulterior. O variant─â foarte avantajoas─â sunt gelurile ├«n nuan╚Ťe naturale, neutre, care pot fi utilizate ├«n nenum─ârate manichiuri. Acestea permit aplicarea unui strat superior colorat, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â nu fie nevoie s─â ai mai multe variante ale aceluia╚Öi produs. Totodat─â, po╚Ťi opta pentru geluri pastelate sau ├«n culori puternice care vin cu avantajul elimin─ârii stratului superior, simplific├ónd munca. Aceste detalii depind de tehnica ta de lucru, de preferin╚Ťele de utilizare pe care le ai, dar ╚Öi de rezultatul final pe care vrei s─â ├«l ob╚Ťii.

Este nevoie s─â de╚Ťii c├óteva cuno╚Ötin╚Ťe de baz─â ├«nainte s─â ├«ncepi s─â faci construc╚Ťii cu gel pe unghia ta natural─â, dat fiind faptul c─â nivelul de dificultate este unul avansat comparativ cu manichiura clasic─â. Vei avea nevoie de ustensile precum pensule, spatule ╚Öi pile, dar ╚Öi de mult─â r─âbdare. ├Än func╚Ťie de tipul de gel ales, vei lucra cu o v├óscozitate aparte care are propriile condi╚Ťii, iar ├«n principiu, ceea ce trebuie s─â faci este s─â ├«ndep─ârtezi cuticula ╚Öi luciul unghiei pentru a o preg─âti de aplicarea produselor.

Aplici o solu╚Ťie de deshidratare ╚Öi nail bonderul care se usuc─â la aer. Aplici baza ├«ntr-un strat sub╚Ťire, polimerizezi pentru 120 de secunde ╚Öi po╚Ťi monta ╚Öablonul pentru a crea construc╚Ťia. ├Än func╚Ťie de forma dorit─â, tehnica se adapteaz─â, ├«ns─â este nevoie de mult─â aten╚Ťie pentru a nivela uniform stratul de gel cu ajutorul unei pensule. Te folose╚Öti din nou de lamp─â pentru a seta produsul, pile╚Öti pentru a stabili forma ╚Öi aplici ultimul strat de luciu.

Procesul este mult simplificat atunci când folosești produsele potrivite oferite de Creative Nails!