Aparatura Manichiura

Afișez 1 - 24 din 58 de rezultate

Afișează 12 24 36
Pentru ca o manichiur─â s─â arate ╚Öi s─â reziste c├ót mai bine este nevoie ca specialistul s─â cunoasc─â tehnici ╚Öi principii de baz─â ├«n realizarea de unghii ╚Öi, totodat─â, s─â utilizeze aparatur─â de ultim─â genera╚Ťie care s─â sus╚Ťin─â ob╚Ťinerea unui rezultat excep╚Ťional. De cea de-a doua men╚Ťiune se ocup─â magazinul professional Creative Nails, unde te a╚Öteapt─â modele moderne ╚Öi inovative de dispozitive indispensabile care ├«╚Ťi vor face munca mai rapid─â ╚Öi mai u╚Öoar─â.

Aparatur─â de unghii pentru o manichiur─â modern─â

Realizarea unei manichiuri nu mai necesit─â de mult doar o pil─â ╚Öi o oj─â, procesul evolu├ónd semnificativ ├«n ultimii ani. Acum exist─â posibilitatea ca ├«n doar dou─â ore s─â ajungi de la unghii foarte scurte, la construc╚Ťii num─ârul 4 sau 5, cu modele ╚Öi aplica╚Ťii complexe, ├«ns─â pentru asta ai nevoie ╚Öi de aparatura de unghii potrivit─â.

Lampa este principalul dispozitiv profesional de care ai nevoie pentru a putea usca oja semipermanent─â ╚Öi gelurile, cu ajutorul razelor UV sau LED, oferind rezisten╚Ť─â superioar─â manichiurii. Puterea acesteia, dimensiunea ╚Öi alte particularit─â╚Ťi se stabilesc ├«n func╚Ťie de nevoi specifice, ├«ns─â la Creative Nails te a╚Öteapt─â o varietate de modele ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót decizia s─â fie c├ót mai u╚Öoar─â.

O freză de unghii profesională te va ajuta să economisești foarte mult timp la fiecare programare deoarece vei putea să îndepărtezi foarte ușor și repede materialul de pe unghii, să îl nivelezi perfect pe cel nou aplicat, să stilizezi cuticula și să finisezi întreaga manichiură, toate acestea cu o singură apăsare de buton dacă schimbi capătul principal.

Pe c├ót de frumoas─â este meseria de manichiurist, pe at├ót de d─âun─âtoare poate fi dac─â nu ├«╚Ťi dotezi spa╚Ťiul de lucru ├«ntr-un mod corespunz─âtor. S─â ├«╚Ťi petreci toat─â ziua ├«n praful rezultat din pilirea unghiilor este foarte periculos ╚Öi pentru a evita acest lucru la Creative Nails exist─â diverse op╚Ťiuni de aspiratoare de unghii incorporabile ├«n masa de lucru care te vor ajuta s─â p─âstrezi mult mai u╚Öor un mediu curat ╚Öi sigur.

Pe lista de aparatur─â pentru manichiur─â foarte util─â se ├«ncadreaz─â ╚Öi aparatele de cur─â╚Ťare, dispozitivele pentru sterilizare, suporturile de telefon cu lumin─â ├«ncorporat─â, dar ╚Öi alte instrumente inedite care ├«╚Ťi vor transforma complet rutina de lucru ╚Öi te vor ajuta s─â duci calitatea serviciilor oferite la un alt nivel.

Comandă în trei pași aparataura de unghii preferată de la Creative Nails

Creative Nails este magazinul profesional pentru manichiur─â unde vei g─âsi toate produsele, dispozitivele ╚Öi accesoriile de care ai nevoie pentru a crea unghii fascinante ╚Öi rezistente. Aparatura disponibil─â este furnizat─â de branduri recunoscute la nivel mondial precum Cupio, Nolia, Moyra, SunOne ╚Öi nu numai, ceea ce ├«nseamn─â c─â performan╚Ťa, calitatea ╚Öi durabilitatea ating cote ├«nalte.

Pentru a plasa o comand─â trebuie doar s─â adaugi articolele preferate ├«n co╚Ö, s─â introduci datele solicitate ╚Öi s─â transmi╚Ťi cererea. Livrarea se va face ├«n doar c├óteva zile lucr─âtoare, direct la u╚Öa ta, prin curier rapid, at├ót pe teritoriul Rom├óniei, c├ót ╚Öi a c├ótorva ╚Ť─âri din UE.