Capete de freza (bit-uri)

Afișez 1 - 24 din 29 de rezultate

Afișează 12 24 36
├Än manichiur─â instrumentele utilizate joac─â un rol foarte important pentru ob╚Ťinerea unui rezultat c├ót mai satisf─âc─âtor. Freza reprezint─â un dispozitiv multifunc╚Ťional care te ajut─â s─â realizezi mai bine diferite procese ╚Öi ├«ntr-un timp mult mai scurt. De la ├«ndep─ârtarea materialului vechi, stilizarea cuticulei sau preg─âtirea patului unghial, toate se vor apropia de perfec╚Ťiune dac─â alegi s─â utilizezi capetele de frez─â potrivite.

Capete de frez─â pentru unghii ÔÇô Recomand─âri de la Creative Nails

Freza de unghii sau pila electric─â are multe ├«ntrebuin╚Ť─âri ├«n procesul de realizare a unei manichiuri fiind unul dintre instrumentele indispensabile din kit-ul unui profesionist. ├Än func╚Ťie de capul pe care alegi s─â ├«l folose╚Öti, po╚Ťi realiza diferite etape de preg─âtire a unghiei ╚Öi de aceea este important s─â ai la ├«ndem├ón─â c├ót mai multe variante.

Materialul din care bit-urile de frez─â sunt realizate, dar ╚Öi nivelul de abrazivitate al acestora, determin─â modalitatea ├«n care pot fi utilizate. Spre exemplu, pentru ├«ndep─ârtarea gelurilor sau a construc╚Ťiilor anterioare, capetele din carbid sau titan sunt foarte potrivit─â datorit─â rezisten╚Ťei ├«nalte de care dau dovad─â, dar nu sunt recomandate pe unghia natural─â. Pentru modelarea acesteia sunt mai potrivite cele din safir sau cele ceramice, dat fiind faptul c─â ├«╚Ťi permit s─â lucrezi mai delicat.

Forma acestora este, de asemenea, foarte important─â pentru a decide modalitatea de utilizare. Capetele mai mari sunt potrivite pentru ├«ndep─ârtarea reziduurilor de pe unghie datorit─â faptului c─â acoper─â o suprafa╚Ť─â mai mare, ├«n timp ce pentru chestiuni de detaliu sunt necesari bi╚Ťi mici ╚Öi ascu╚Ťi╚Ťi. Capetele de frez─â pentru cuticule trebuie adaptate dup─â anatomia unghiei ╚Öi procedura pe care urmeaz─â s─â o faci, fie c─â e vorba de ridicarea sau ├«ndep─ârtarea acesteia.

Oricare ar fi nevoile ╚Öi preferin╚Ťele tale de lucru, la Creative Nails ├«╚Ťi oferim diverse variante din fiecare categorie pentru a-╚Ťi forma propriul set. Colabor─âm cu branduri de renume ├«n industrie pentru a propune produse c├ót mai calitative, sigure ╚Öi durabile care s─â te ajute s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti serviciile. Suntem aten╚Ťi la nevoile clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi ├«ncerc─âm constant s─â complet─âm oferta de produse pentru a oferi solu╚Ťii adaptate ╚Öi foarte avantajoase din toate punctele de vedere pentru ca magazinul Creative Nails s─â devin─â partener de ├«ncredere pentru c├ót mai mul╚Ťi manichiuri╚Öti.

Bit-uri de frez─â de unghii ÔÇô Comand─â online pentru o manichiur─â perfect─â

La Creative Nails te a╚Öteapt─â o ofert─â variat─â de capete de frez─â, individuale sau ├«n set, cu sau f─âr─â corpul principal. G─âse╚Öti aici toate formele ╚Öi dimensiunile de care ai nevoie pentru a realiza manichiuri impecabile ╚Öi a scurta timpul de lucru. Pentru a plasa o comand─â trebuie doar s─â alegi modelele preferate, s─â le adaugi ├«n co╚Ö ╚Öi s─â furnizezi datele de livrare, iar de restul ne ocup─âm noi. Colabor─âm cu firme de curierat rapid pentru a-╚Ťi furniza materialele de lucru ├«n timp c├ót mai scurt, at├ót ├«n Rom├ónia, c├ót ╚Öi ├«n anumite ╚Ť─âri din UE.

Profit─â de ofertele pe care ╚Ťi le propunem constant ╚Öi completeaz─â-╚Ťi kit-ul de instrumente pentru manichiur─â de la branduri de renume pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea serviciilor prestate.