LIVRARE INTERNAȚIONALĂ

Atenție!

Datorită acordurilor de distribuție semnate cu producătorii nu putem livra produsele NOLIA și TP NAILS  în afara României, iar brandul MUSA doar în țările în care nu sunt distribuitori!

Comandă minimă este de 850 lei.
Pentru comenzile internaționale acceptăm doar plata online cu cardul sau transfer bancar.

Comenzile internaționale NU beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea acestora.

Pentru a evita situațiile neplacute, te rum să acorzi atenție sporită la completarea datelor tale pentru finalizarea comenzii:
– ADRESA DE LIVRARE: trebuie să fie corectă și completă, inclusiv CODUL POȘTAL.
– NUMĂRUL DE TELEFON: trebuie să fie completat inclusiv cu prefixul tării pentru ca tu să poți fi contactat de curier în vederea livrării.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numarul de telefon 0748.173.096 sau pe e-mail la contact@creative-nails.ro.

Creative-nails.ro și procesatorul de plăți online Netopia Payments nu vor stoca în niciun fel datele cardului bancar. Acestea sunt introduse de tine într-o interfață securizată, iar plata este validată prin 3DSecure/Verified by Visa, în funcție de cardul bancar.

Plata online cu cardul bancar nu presupune niciun fel de comision din partea Netopia Mobilpay, singurele comisioane aplicabile fiind cele stabilite de banca dvs, în relație directă cu serviciile dvs.

Livrăm doar în țări membre UE prin curier, iar tarifele depind de destinație și kilograme. Livrarea are loc la adresa menționată în decurs de câteva zile lucrătoare.

După confirmarea plății, pregătim comanda și expediem coletul!

Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 15:00, vinerea, vor fi procesate  luni.

În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data înregistrării comenzii.

Țara pentru livrare

LEI / COLET 1-5 kg

Timpi de tranzit, zile lucratoare

Franta

85 RON

6 zile

Spania

85 RON

6-7 zile

Austria

85 RON

4 zile

Germania

85 RON

3-4 zile

Italia

85 RON

4-5 zile

Belgia

85 RON

4 zile