Base Coat

Afișez 1 - 24 din 403 rezultate

Afișează 12 24 36
Pentru a ob╚Ťine ├«ntotdeauna unghii aspectuoase ╚Öi rezistente, at├ót la salon, c├ót ╚Öi acas─â, o importan╚Ť─â major─â o au produsele pe care le folose╚Öti. Chiar dac─â tinzi s─â pui mai mare accent pe oj─â sau pe gel, afl─â c─â baza utilizat─â este de fapt cel mai important element pentru ca unghia s─â fie uniform─â, stilizat─â corect ╚Öi s─â se men╚Ťin─â intact─â pentru c├ót mai mult timp. A╚Öadar, atunci c├ónd ├«╚Ťi conturezi kitul de manichiur─â, asigur─â-te c─â optezi pentru base coat de calitate superioar─â.

Creative Nails ├«╚Ťi propune nenum─ârate variante distincte dintre care s─â alegi, de la branduri consacrate, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót cu fiecare achizi╚Ťie s─â ai garan╚Ťia unor produse sigure ╚Öi de calitate.

Ce baz─â pentru oj─â semipermanent─â folose╚Öti? ÔÇô ├Äncearc─â produsele Creative Nails

Exist─â nenum─ârate variante de baz─â pentru unghii pe pia╚Ť─â ╚Öi este foarte important s─â ╚Ötii s─â alegi consisten╚Ťa ╚Öi formula potrivit─â, ├«n func╚Ťie de efectul final dorit, iar la Creative Nails te a╚Öteapt─â cu diverse op╚Ťiuni special adaptate unor cerin╚Ťe specifice. Po╚Ťi opta pentru un base coat transparent, cu rol strict ├«n protejarea ╚Öi preg─âtirea unghiei pentru urm─âtoarele straturi.

Exist─â totu╚Öi ╚Öi op╚Ťiuni colorate pe care s─â le utilizezi fie de sine st─ât─âtoare, fie ca punct de plecare ├«n crearea unor modele de unghii mai complexe. Baze cu sclipici, duocromatice, holografice, pentru ├«nt─ârire sau pentru nivelare, pentru construc╚Ťii sau pentru rezisten╚Ť─â, op╚Ťiunile sunt nenum─ârate atunci c├ónd alegi s─â utilizezi produse profesionale oferite de magazine specializate care pun mare accent pe diversitate ╚Öi calitate. Fie c─â preferi baz─â clasic─â sau rubber, ai diferite variante pentru fiecare tip ├«n parte furnizate de branduri consacrate, precum Cupio, Gelaxyo, HER, MUSA ╚Öi nu numai.

Recomand─âri de baza rubber pentru unghii de la Creative Nails

Rubber base-ul este o baz─â cu textur─â mai v├óscoas─â dec├ót varianta simpl─â, diferen╚Ťiindu-se ├«n principal prin gradul de pigmentare. Aceasta poate fi utilizat─â at├ót ├«n manichiurile cu oj─â semipermanent─â, c├ót ╚Öi ├«n cele cu gel, perform├ónd la fel de bine ├«n ambele cazuri. Datorit─â texturii mai dense, este ideal─â pentru a nivela perfect unghia ╚Öi a-i oferi un grad suplimentar de rezisten╚Ť─â. Chiar dac─â ai unghiile sub╚Ťiri sau fragile, plin aplicarea unui strat de ruber base le vei ├«nt─âri ╚Öi le vei oferi posibilitatea s─â creasc─â ╚Öi s─â se regenereze.

Una dintre cele mai apreciate ╚Öi utilizate astfel de baze pentru unghii este Rubber base French Collection ├«n nuan╚Ťa Perfect French. Aceasta are o culoare foarte similar─â cu cea a unghiei naturale, fiind perfect─â pentru modele simple ╚Öi elegante. Consolideaz─â unghia, ├«i ofer─â un nivel ridicat de aderen╚Ť─â, poate fi utilizat─â pentru a realiza extensii ╚Öi, totodat─â, are un grad de pigmentare crescut, ceea ce permite utilizarea individual─â. Aceast─â colec╚Ťie propune multiple nuan╚Ťe naturale, printre care ╚Öi Milky Pink sau Milky White, Nude Beige, perfecte pentru orice tip de manichiur─â.

La fel de apreciate sunt ╚Öi bazele rubber de la Macks. Cu un spectru mai larg de culori, vei putea alege at├ót variante naturale, c├ót ╚Öi nuan╚Ťe intense precum ro╚Öu sau violet, ideale pentru construc╚Ťii complexe.

Creează un kit complet de produse profesionale pentru unghii cu Creative Nails și fii pregătită să îndeplinești cu succes orice provocare în ceea ce privește manichiurile pe care le realizezi.