Base Coat

Afișez 1 - 24 din 575 de rezultate

Afișează 12 24 36
Pentru a obține întotdeauna unghii aspectuoase și rezistente, atât la salon, cât și acasă, o importanță majoră o au produsele pe care le folosești. Chiar dacă tinzi să pui mai mare accent pe ojă sau pe gel, află că baza utilizată este de fapt cel mai important element pentru ca unghia să fie uniformă, stilizată corect și să se mențină intactă pentru cât mai mult timp. Așadar, atunci când îți conturezi kitul de manichiură, asigură-te că optezi pentru base coat de calitate superioară.

Creative Nails îți propune nenumărate variante distincte dintre care să alegi, de la branduri consacrate, în așa fel încât cu fiecare achiziție să ai garanția unor produse sigure și de calitate.

Ce bază pentru ojă semipermanentă folosești? – Încearcă produsele Creative Nails

Există nenumărate variante de bază pentru unghii pe piață și este foarte important să știi să alegi consistența și formula potrivită, în funcție de efectul final dorit, iar la Creative Nails te așteaptă cu diverse opțiuni special adaptate unor cerințe specifice. Poți opta pentru un base coat transparent, cu rol strict în protejarea și pregătirea unghiei pentru următoarele straturi.

Există totuși și opțiuni colorate pe care să le utilizezi fie de sine stătătoare, fie ca punct de plecare în crearea unor modele de unghii mai complexe. Baze cu sclipici, duocromatice, holografice, pentru întărire sau pentru nivelare, pentru construcții sau pentru rezistență, opțiunile sunt nenumărate atunci când alegi să utilizezi produse profesionale oferite de magazine specializate care pun mare accent pe diversitate și calitate. Fie că preferi bază clasică sau rubber, ai diferite variante pentru fiecare tip în parte furnizate de branduri consacrate, precum Cupio, Gelaxyo, HER, MUSA și nu numai.

Recomandări de baza rubber pentru unghii de la Creative Nails

Rubber base-ul este o bază cu textură mai vâscoasă decât varianta simplă, diferențiindu-se în principal prin gradul de pigmentare. Aceasta poate fi utilizată atât în manichiurile cu ojă semipermanentă, cât și în cele cu gel, performând la fel de bine în ambele cazuri. Datorită texturii mai dense, este ideală pentru a nivela perfect unghia și a-i oferi un grad suplimentar de rezistență. Chiar dacă ai unghiile subțiri sau fragile, plin aplicarea unui strat de ruber base le vei întări și le vei oferi posibilitatea să crească și să se regenereze.

Una dintre cele mai apreciate și utilizate astfel de baze pentru unghii este Rubber base French Collection în nuanța Perfect French. Aceasta are o culoare foarte similară cu cea a unghiei naturale, fiind perfectă pentru modele simple și elegante. Consolidează unghia, îi oferă un nivel ridicat de aderență, poate fi utilizată pentru a realiza extensii și, totodată, are un grad de pigmentare crescut, ceea ce permite utilizarea individuală. Această colecție propune multiple nuanțe naturale, printre care și Milky Pink sau Milky White, Nude Beige, perfecte pentru orice tip de manichiură.

La fel de apreciate sunt și bazele rubber de la Macks. Cu un spectru mai larg de culori, vei putea alege atât variante naturale, cât și nuanțe intense precum roșu sau violet, ideale pentru construcții complexe.

Creează un kit complet de produse profesionale pentru unghii cu Creative Nails și fii pregătită să îndeplinești cu succes orice provocare în ceea ce privește manichiurile pe care le realizezi.