Primer Unghii

Afișez 1 - 24 din 33 de rezultate

Afișează 12 24 36
Pentru ca o manichiur─â s─â arate impecabil ╚Öi s─â reziste c├ót mai mult timp este necesar─â urmarea cu stricte╚Ťe a c├ótorva pa╚Öi esen╚Ťiali. ├Än linii mari vorbim de: preg─âtirea unghiei, construc╚Ťie plus colorare ╚Öi finisarea manichiurii, iar realizarea incorect─â a oric─âreia dintre aceste etape conduce la un rezultat nesatisf─âc─âtor. At├ót tehnica folosit─â, c├ót ╚Öi produsele alese joac─â un rol foarte important ├«n acest sens ╚Öi tocmai de aceea Creative Nails ├«╚Ťi vine ├«n ajutor cu o gam─â variat─â de produse profesionale pentru unghii dintre care primerele pentru oj─â ╚Öi geluri UV se remarc─â prin indispensabilitate ╚Öi calitate des─âv├ór╚Öit─â.

Primerul pentru Unghii ÔÇô Un pas important pentru manichiura modern─â

Pentru ca oja sau gelul s─â se aplice uniform ╚Öi s─â reziste c├ót mai mult timp pe unghie, are nevoie de o baz─â care s─â creeze o suprafa╚Ť─â perfect nivelat─â ╚Öi un strat de aderen╚Ť─â optim. ├Än acest sens, primerul pentru unghii se dovede╚Öte a fi element de baz─â pentru o stilizare corect─â. Acesta creeaz─â o pelicul─â fin─â care func╚Ťioneaz─â ca o band─â dublu adeziv─â ├«ntre unghie ╚Öi produse, elimin├ónd riscul de exfoliere. Totodat─â, are efect deshidratant ╚Öi degresant pentru a elimina luciul ╚Öi uleiurile naturale care ar putea interac╚Ťiona chimic cu alte substan╚Ťe utilizate, afect├ónd rezultatul final al manichiurii.

Nu exist─â construc╚Ťie reu╚Öit─â f─âr─â primer din pricina faptului c─â unghia nu este preg─âtit─â ├«n mod optim pentru a sus╚Ťine toate produsele aplicate dup─â, rezult├ónd exfolierea sau ruperea acesteia. Mai mult dec├ót at├ót, primerul are ╚Öi rol de protec╚Ťie, prevenind lezarea sau afectarea patului unghial prin procedeele chimice sau mecanice prin care urmeaz─â s─â treac─â ulterior.

Exist─â mai multe tipuri de produse care se aleg ├«n func╚Ťie de rezultatul dorit, dar ╚Öi de nevoile unghiei cu care se lucreaz─â. Vorbim a╚Öadar de primere Non-Acid care creeaz─â o leg─âtur─â fin─â ├«ntre unghie ╚Öi restul produselor aplicate, fiind ideale pentru piele sensibil─â sau pentru persoane care se confrunt─â cu alergii.

Op╚Ťiunea de soft bond primer se utilizeaz─â foarte des pe unghiile naturale cre├ónd aderen╚Ť─â ridicat─â ├«ntre placa unghial─â ╚Öi materialul tehnic care urmeaz─â s─â fie folosit. Pentru o rezisten╚Ť─â sporit─â ├«n cazul lucr─ârilor cu gel, acril ╚Öi hibrid speciali╚Ötii recomand─â utilizarea primerelor ultrabond, dat fiind faptul c─â genereaz─â aderen╚Ť─â, protejeaz─â ├«mpotriva form─ârii golurilor de aer, nu se deformeaz─â ╚Öi nu usuc─â pl─âcile naturale, fiind cel mai pu╚Ťin invaziv din aceast─â categorie de produs.

Când se folosește primerul pentru unghii?

Primerul de unghii se utilizeaz─â printre primii pa╚Öi ├«n realizarea unei manichiuri, dup─â stilizarea unghiei ╚Öi aplicarea unui bonder, acolo unde este cazul. Timpul de absorb╚Ťie variaz─â ├«n func╚Ťie de tipul de produs utilizat ├«ns─â, ├«n medie, vorbim de 60-120 de secunde, imediat dup─â put├ónd fi aplicate ojele semi sau gelurile dorite.

Creative Nails te a╚Öteapt─â cu o ofert─â impresionant─â de primere de unghii de la branduri profesionale consacrate, care garanteaz─â calitate ╚Öi performan╚Ť─â. Cupio, MUSA, Crystal Nails sau HER sunt doar c├óteva dintre numele pe care le g─âse╚Öti aici ╚Öi care te vor ajuta s─â ob╚Ťii o manichiur─â perfect─â de fiecare dat─â.