Accesorii unghii

Afișez 1 - 24 din 59 de rezultate

Afișează 12 24 36
Dincolo de tehnica și talentul manichiuristei, dar și de produsele pe care aceasta le folosește, accesoriile pentru unghii joacă un rol vital pentru rezultatul perfect. Este necesar ca un profesionist să dispună de toate instrumentele necesare pentru a putea onora cu succes fiecare solicitare a clientelor, iar Creative Nails este locul unde găsești exact ce ai nevoie pentru a realiza manichiuri impresionante, într-un timp cât mai scurt.

Accesorii pentru unghii ÔÇô Produse indispensabile pentru tehnicienii de unghii profesioni╚Öti┬á

Manichiura este o art─â aflat─â ├«n continu─â evolu╚Ťie, influen╚Ťat─â de la un sezon la altul de noile trenduri care apar. Clientele ├«╚Öi doresc modele din ce ├«n ce mai complexe ╚Öi, pentru a le putea realiza, ai nevoie de un kit de lucru complet. G─âse╚Öti la Creative Nails toat─â gama de accesorii pentru manichiur─â, ├«n diverse forme, modele sau dimensiuni, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi po╚Ťi contura propriul arsenal de lucru.

Care sunt principalele accesorii de manichiură disponibile la Creative Nails? 

Pensulele de unghii ╚Öi creioanele reprezint─â articolele de baz─â pentru a putea crea detalii de fine╚Ťe, a aplica ╚Ötrasuri, cristale sau alte elemente pre╚Ťioase pe unghii pentru a da via╚Ť─â unor modele fascinante. Imediat pe list─â se pozi╚Ťioneaz─â ╚Öi varietatea de aplica╚Ťii deosebite, ├«n culori ╚Öi modele c├ót mai variate, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â po╚Ťi materializa viziunea fiec─ârei cliente. De asemenea, ╚Öi tipsurile smart forms sunt indispensabile pentru a putea crea construc╚Ťii de diferite dimensiuni care s─â arate ╚Öi s─â reziste impecabil.

Pentru preg─âtirea ini╚Ťial─â a unghiei este necesar─â o gam─â vast─â de accesorii de unghii, de la pusherul pentru cuticul─â sau be╚Ťi╚Öoarele de portocal, la forfecu╚Ťe, pensete, pile, buffere ╚Öi nu numai. Varietatea de accesorii continu─â cu diverse recipiente pentru solu╚Ťii de preg─âtire ╚Öi cur─â╚Ťare, t─âvi╚Ťe ╚Öi spatule pentru prepararea gelului, chei pentru dozarea produsului, l─âmpi de iluminat ╚Öi orice altceva ai putea avea nevoie pentru a face mai u╚Öoar─â munca din spatele manichiurii perfecte.

├Än final, pentru a avea toate instrumentele foarte bine organizate ╚Öi la ├«ndem├ón─â, ai nevoie de c├óteva articole de depozitare sau de transport, cum ar fi husele sau penarele pentru pensule, containerele transparente, ori gen╚Ťile special confec╚Ťionate pentru oje, geluri, pigmen╚Ťi ╚Öi alte produse necesare ├«n manichiur─â.

Creative Nails este magazinul multibrand cu produse profesionale pentru unghii ├«n care g─âse╚Öti solu╚Ťii pentru toate nevoile tale. Diversitatea de produse, calitatea garantat─â de branduri de renume, dar ╚Öi pre╚Ťurile foarte avantajoase sunt principalele motive care te vor convinge c─â merit─â s─â achizi╚Ťionezi de aici toate accesoriile pentru unghii, produsele ╚Öi instrumentele necesare pentru a crea manichiuri spectaculoase.

Procesul de comand─â este foarte simplu ╚Öi rapid, fiind necesar doar s─â selectezi produsele preferate, s─â le adaugi ├«n co╚Ö ╚Öi s─â completezi formularul cu adresa ╚Öi detaliile de plat─â. Creative Nails livreaz─â at├ót ├«n ╚Ťar─â, c├ót ╚Öi ├«n majoritatea ╚Ť─ârilor din UE, prin curier rapid, f─âr─â s─â fie nevoie s─â atingi un prag minim pentru a putea cump─âra.