Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

comenzi peste 550 RON

nu ai aduagat încă nici un produs :(

nu ai aduagat încă nici un produs :(

Modele de unghii pentru mirese – 30+ de Idei inedite

Orice femeie visează să aibă o nuntă ca în povești și face tot posibilul să se ocupe până și de cele mai mici detalii. Totul trebuie să fie perfect, mai ales apariția miresei. De la rochii, pantofi și accesorii, până la buchet, machiaj, coafură și manichiură – fiecare detaliu trebuie să se potrivească cu tematica nunții.

Dacă și tu îți dorești să ai o manichiură perfectă în ziua cea mare, va trebui să ții cont de un aspect esențial: atunci când rochia de mireasă este încărcată cu dantelă, sclipici sau paiete, este de preferat să optezi pentru modele de unghii de mireasa simple. Pe de altă parte, dacă ai ales deja o rochie din voal sau mătase, fără prea multe inserții, poți opta pentru un model mai sofisticat de manichiură. În cele ce urmează, vei descoperi câteva opțiuni interesante, care s-ar putea să ți facă cu ochiul. Ești pregătită pentru cea mai frumoasă zi din viața ta?

Modele de unghii simple pentru mirese

În general, majoritatea mireselor optează pentru modele simple de manichiură, considerând că fac o alegere elegantă și inspirată, în același timp. O decizie cât se poate de bună pentru cele care au ales deja o rochie în stil prințesă cu sclipici, fundițe sau alte detalii voluminoase. Astfel, poți opta pentru clasica non-culoare alb, pentru nuanțe de nude, chiar și nuanțe de roze. Totuși, pentru a obține rezultatul dorit, vei avea nevoie de un gel dens, cu care se lucrează ușor, dar și de puțin sclipici. Doar e ziua cea mare, nu? Iată câteva recomandări pentru a realiza cele mai frumoase modele de unghii de mireasă simple:

Modele de unghii pentru nuntă albe

Există numeroase opțiuni în ceea ce privește unghiile de mireasă și, cu toate acestea, modelele simple, în nuanțe de alb rămân mereu în tendințe. Astfel, multe femei aleg naturalețea și preferă albul lăptos pentru ziua cea mare. De altfel, această alegere este ideală mai ales pentru cele care optează pentru căsătorie civilă și religioasă în aceeași zi sau aceeași săptămână. Albul se potrivește cu orice ținută, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-ți faci griji dacă rochia de la cununia civilă este colorată. Pe de altă parte, va trebui să te asiguri că folosești un gel calitativ și o bază rezistentă. Ești în pană de idei? Iată câteva

Modele de unghii pentru mireasă french

O altă opțiune îndrăgită de miresele din întreaga lume este reprezentată de manichiura în stil french. Vorbim despre o tehnică apreciată mai ales de femeile care optează pentru eleganță. E bine de știut că în 2023, stilul french poate însemna chiar și o combinație jucăușă de culori pastelate și accesorii, precum: inimioare, flori, forme geometrice etc. Fie că optezi pentru modele de unghii mireasa simple sau îți dorești unghii de mireasă french, cu inserții romantice, e recomandat să alegi o bază cu grad mare de acoperire, dar și un gel decorativ rezistent, care să-ți permită să realizezi cele mai frumoase detalii. Ai o listă de dorințe? Asigură-te că o completezi cu câteva produse calitative:

Modele de unghii pentru nuntă ombre

O altă opțiune interesantă, apreciată de tot mai multe femei, este reprezentată de unghiile de mireasă în stil ombre. Aici ai posibilitatea de a te juca cu diferite combinații de nuanțe, dar și să aduci un plus de strălucire cu ajutorul inserțiilor cu sclipici, în linii asimetrice. De altfel, dacă miresele au tendința de a alege nuanțe de nude, domnișoarele de onoare, nașa, dar și celelalte doamne și domnișoare, invitate la petrecere, pot opta pentru nuanțe pastelate sau nuanțe puternice în stil ombre. Rezultatul va fi unul spectaculos și va completa perfect ținuta aleasă. Iată recomandarea Creative Nails în ceea ce privește unghiile pentru nuntă în stil ombre:

Modele de unghii elegante pentru nuntă

Există un alt aspect important pe care trebui să-l iei în calcul atunci cât îți faci manichiura de mireasă: eleganța nu înseamnă neapărat simplitate. Poți opta pentru clasicele nuanțe de alb, ivory sau roze în ziua nunții, dar să aduci un strop din personalitatea ta cu ajutorul accesoriilor de bun gust. Astfel, poți opta pentru unghii de mireasă cu sclipici sau cu diferite elemente romantice ori creative. Asigură-te doar că se potrivesc cu tematica petrecerii și că folosești un glitter de cea mai bună calitate. Ți-am stârnit curiozitatea? Iată câteva sugestii pentru o manichiură perfectă, dar și rezistentă:

Modele de unghii pentru nuntă cu pietre

O altă opțiune elegantă, dar mai ales spectaculoasă, atât pentru mireasă, cât și pentru celelalte doamne și domnișoare invitate la petrecere este reprezentată de modelele cu pietre simple sau multicolore. Astfel, îți poți îndrepta atenția către unghii de mireasă în stil french, ombre sau simple, cu inserții din pietre strălucitoare. În plus, dacă ai de bifat mai multe evenimente, în calitate de invitat, să știi că există numeroase modele de unghii cu gel de nuntă cu pietre de diferite forme și culori. Sunt foarte căutate în acest sezon, dar mai ales, în pas cu moda. Uite câteva ponturi pentru inspirație:

Modele de unghii pentru mirese nude

Unghiile nude reprezintă o altă alegere populară în rândul femeilor care visează la o manichiură naturală, dar și bine îngrijită. Astfel, dacă îți dorești unghii de mireasă minimaliste, dar în același timp, sofisticate, o nuanță de nude poate fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, există numeroase modele de unghii de nuntă în nuanțe de nude, cu diferite accente, precum: o linie subțire de sclipici, inserții delicate din foiță de aur sau argint, imprimeuri în stil dantelă etc. Această variantă îți oferă lejeritate în ceea ce privește modelele aplicate pe unghie, tocmai pentru că nuanțele de nude sunt simpliste, cât mai apropiate de naturalețe. Ai nevoie de o mică doză de inspirație? Iată recomandarea Creative Nails pentru unghii de mirese în nuanțe plăcute de nude:

Modele de unghii pentru nuntă cu sclipici

Dacă până acum ai ales doar modele simpliste pentru unghiile de zi cu zi, trebuie să știi că o mireasă trebuie să strălucească din toate punctele de vedere. Astfel, puțin sclipici ți-ar prinde chiar bine în ziua cea mare. În plus, s-ar putea să optezi pentru acest trend și cu alte ocazii. Iată sugestia noastră pentru realizarea unghiilor de mireasă cu sclipici:

Modele de unghii cu flori pentru mireasă

Te consideri o persoană romantică? Atunci, poți opta chiar și pentru modele florale în ziua nunții. Dacă rochia de mireasă este deja încărcată cu diferite elemente 3D, poți alege un model de unghii nuntă într-o nuanță de nude-roze cu inserții florare pe 2, 3 unghii. Pe de altă parte, dacă rochița aleasă este mai simplă, ai posibilitatea de a aplica diferite floricele sau alte elemente de design pe fiecare unghie în parte. Crezi că stilul romantic se potrivește perfect cu personalitatea ta? Asigură-te că folosești un gel rezistent, dar și alte accesorii potrivite pentru a realiza cele mai frumoase modele florale. Îți poți găsi inspirația aici:

Așadar, orice mireasă își dorește să arate perfect, fie că vorbim de manichiură, coafură sau machiaj. În ceea ce privește unghiile, e clar că fiecare model pornește de la o culoare simplă, precum nuanțele de nude, roze sau albul lăptos. Apoi, în funcție de personalitatea fiecăreia, există numeroase alternative pentru unghii de mireasă cu flori, sclipici, pietre sau alte elemente de design elegante. Tu ce alegi?

Sursă foto: ACADEMY BY ROXANA TRUTA – SCHOOL & SHOP https://roxanatruta.ro/