Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

comenzi peste 550 RON

nu ai aduagat încă nici un produs :(

nu ai aduagat încă nici un produs :(

Trenduri în manichiura de primăvară: culori, texturi și creativitate în fiecare detaliu

În primăvara anului 2024, tendințele în manichiură sunt pline de promisiuni și inovații, aducând în prim-plan o varietate de trenduri captivante și îndrăznețe. De la culori pastel și texturi în relief, până la designuri artistice și minimalism sofisticat, iată ce vă propunem:

Unghii în culori pastel cu elemente personalizate

Primăvara este momentul perfect pentru a scoate în evidență prospetimea și delicatețea în materie de manichiură, iar culorile pastel sunt alegerea ideală pentru a obține un look rafinat și feminin. Aceste nuanțe ușoare și diafane inspiră prospețime și optimism, completând perfect peisajul vibrant al primăverii.

De la nuanțe subtile de portocaliu prăfuit (peach) și lila pal, până la tonuri de albastru și verde mentă, paleta de culori pastel este vastă și diversificată, oferind o varietate de opțiuni pentru a-ți exprima stilul personal într-un mod subtil și elegant.

Poți opta pentru o manichiură clasică, cu o singură nuanță pastel sau poți fi creativă și să combini mai multe culori pentru un efect unic și personalizat.

Unghii cu design artistic

De la modele abstracte și florale până la picturi inspirate din natură și artă, posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba despre unghiile cu design artistic pentru primăvară. Linii fine și detalii delicate aduc un farmec aparte fiecărei manichiuri, transformând unghiile în adevărate capodopere de artă.

Unghii cu model minimalist

Unghiile cu model minimalist sunt perfecte pentru orice ocazie, de la întâlniri formale la evenimente speciale sau pur și simplu în viața de zi cu zi. Ele adaugă un aer elegant fiecărei apariții, fără să fie prea încărcate sau stridente.

Unghii sclipitoare

În lumina primăverii, unghiile cu sclipici devin vedetele incontestabile ale sezonului, aducând strălucire și glamour fiecărei manichiuri. Cu o varietate de opțiuni, de la oje cu particule strălucitoare până la unghii decorate cu folii metalice și cristale, acest model ne oferă ocazia de a exprima creativitatea și stilul personal într-un mod îndrăzneț și captivant.

Așa cum v-am promis, în această primăvară vă oferim o explozie de prospețime și culoare.
🌼 𝐇𝐄𝐋𝐋𝐎 𝓢𝓹𝓻𝓲𝓷𝓰 🌼 este o campanie cu totul specială și totodată, o oportunitate de a vă răsfăța clientele cu cele mai deosebite produse de manichiură 🌷.

Așadar, în fiecare comandă plasată în perioada 1-31.03.’24 vă vom susprinde cu un VOUCHER CADOU 📩 pe care îl puteți utiliza la următoarea achiziție, valabil până la 14.04.’24.

🌺 comandă de minim 300 lei 👉🏻 cadou 10 lei
🌺 comandă de minim 500 lei 👉🏻 cadou 40 lei
🌺 comandă de minim 1.000 lei 👉🏻 cadou 60 lei

Fotografiile au fost realizate de ambasadoarele Creative Nails:

Ioana Diana
https://www.instagram.com/ioanadiana.nailtrainer?igsh=MWlrOW1obzgzODM2NA==

Elena Saioc
https://www.instagram.com/elenasaioc.nailtrainer?igsh=MWR1aTMzMW1ydHY1aw==

Anca Gaftoneanu
https://www.instagram.com/ancagaftoneanu.nailtrainer?igsh=MWVhNW41YmZydWtrcQ==