Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

comenzi peste 550 RON

nu ai aduagat încă nici un produs :(

nu ai aduagat încă nici un produs :(

DARK: brand-ul Ucrainean revoluționar, disponibil exclusiv pe creative-nails.ro. 

Dark by Rior este un brand ucrainean de top ce se definește prin mister și farmec. Cu fiecare produs, lansează o invitație către inedit și creativitate pentru cei pasionați de arta unghiilor. Uimește prin design, care atrage instant privirile, dar și prin calitate, care convinge utilizatorul că lucrează cu o gamă de top.

„Întotdeauna, scopul meu a fost să ofer clienților noștri noutăți, în toate formele lor. Brandul DARK a fost răspunsul căutărilor mele din ultima vreme, convingându-mă din toate punctele de vedere. Faptul că suntem distribuitori exclusivi în România este o mare bucurie pentru noi.” – Ana Moruz, fondator Creative Nails.

Calitate Fără Compromis

Dincolo de aspectul fascinant al sticluțelor, DARK promite să răspundă nevoilor și dorințelor celor care creează detaliile unei manichiuri perfecte.

Calitatea este un element esențial, un punct diferențiator și liantul dintre tehnician și lucrarea sa. Așadar, toate produsele DARK, supuse anterior unor teste riguroase de către ambasadorii Creative Nails, îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate.

Explorează magia cu Dark by Rior

DARK reunește pasionații de nail art care împărtășesc aceeași dragoste pentru frumusețe și creativitate. Îi conduce în jurul unei viziuni comune de a da frâu liber inovației și inspirației în domeniul manichiurii. Iar noi, Creative Nails, vă invităm să răspândiți misterul și explorați magia brandului DARK, pe care îl găsiți exclusiv pe creative-nails.ro.