Spider gel

Afișez toate cele 9 rezultate

Afișează 12 24 36
O manichiur─â perfect─â este rezultatul a sute de ore de munc─â ╚Öi a utiliz─ârii unor produse calitative, adaptate la cerin╚Ťele tehnicii care se aplic─â. Asta ├«nseamn─â c─â talentul ╚Öi dedicarea pot fi influen╚Ťate ├«ntr-un mod negativ atunci c├ónd nu folose╚Öti produsele ╚Öi instrumentele potrivite. La Creative Nails te a╚Öteapt─â o gam─â impresionant─â de geluri pentru unghii dintre care s─â alegi ├«n func╚Ťie de modelele sau tehnicile pe care le abordezi pentru a crea manichiuri spectaculoase.

Manichiura a fost adus─â ├«n ultimii ani la rang de art─â, ╚Öi pe bun─â dreptate, date fiind modelele spectaculoase pe care arti╚Ötii reu╚Öesc s─â le creeze. Dincolo de talentul pe care ace╚Ötia ├«l de╚Ťin, este nevoie ╚Öi produse care s─â se adapteze tehnicii utilizate. Drept urmare, este nevoie de un gel special, de o densitate ajustat─â pentru a putea desena linii fine prin care s─â se ob╚Ťin─â rezultate care merit─â titlul de art─â.

Spider gelul este un astfel de produs care a devenit din ce ├«n ce mai utilizat ├«n ultimii ani datorit─â flexibilit─â╚Ťii ridicate ce permite crearea unor forme geometrice perfecte ╚Öi a altor modele care necesit─â maxim─â aten╚Ťie ╚Öi meticulozitate. De aici ├«i vine ╚Öi numele, fiind perfect pentru a crea modele de p├ónz─â de p─âianjen care implic─â trasarea unor linii foarte fine ╚Öi precise. Acesta este disponibil ├«ntr-o varietate de culori pentru a servi drept baz─â pentru orice model dorit de cliente, nu curge ╚Öi este u╚Öor de manevrat ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót rezultatele s─â fie c├ót mai aproape de perfec╚Ťiune.

Recomandări de geluri spider de la Creative Nails 

Creative Nails este magazinul t─âu profesional multibrand de produse de manichiur─â unde vei g─âsi ├«ntotdeauna ceea ce cau╚Ťi pentru ca rezultatele s─â fie din ce ├«n ce mai bune. Gama de geluri spider este foarte vast─â, de la nuan╚Ťe variate, la texturi ╚Öi metode de utilizare, tocmai pentru a g─âsi foarte u╚Öor formula care se potrive╚Öte cu tehnica ta.

Pentru ├«nceput, atunci c├ónd vrei s─â introduci astfel de produse ├«n kitul t─âu, este recomandat s─â optezi pentru geluri albe ╚Öi negre care ├«╚Ťi vor servi drept element de baz─â ├«n crearea a zeci de modele ╚Öi treptat s─â l─ârge╚Öti gama de culori. Spider Gel de la MUSA, ├«n variantele Black ╚Öi White de 5ml sunt o alegere excelent─â, datorit─â gradului ridicat de elasticitate ╚Öi maleabilitate care ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â creezi orice modele creative vrei. Un alt avantaj pe care acesta ├«l propune este rezisten╚Ťa sporit─â ob╚Ťinut─â doar prin polimerizare, f─âr─â s─â fie necesar─â aplicarea unui strat superior de top coat pentru sigilare.

O altă variantă la fel de avantajoasă este și gelul de unghii spider de la Macks care este perfect pentru realizarea modelelor minimaliste și foarte precise, datorită faptului că te ajută să creezi un fir întins de produs, elastic și ușor de modelat.

Cumperi cu doar câteva click-uri gelul spider preferat de la Creative Nails în așa fel încât să realizezi manichiuri din ce în ce mai deosebite.