Oja Neagra

Afișează 12 24 36
Manichiura neagr─â reprezint─â un stil clasic dintotdeauna care nu se va demoda niciodat─â ╚Öi care confer─â o elegan╚Ť─â aparte fiec─ârei ╚Ťinute. Este foarte important─â ├«ns─â oja neagr─â care se utilizeaz─â ├«n realizarea acesteia, de la nuan╚Ť─â, la subton, particule irizante sau alte detalii care pot schimba complet rezultatul final. La Creative Nails te a╚Öteapt─â o colec╚Ťie impresionant─â de oje negre semipermanente, dintre care s─â alegi pentru a-╚Ťi completa kitul de lucru.

De ce este indispensabilă oja neagră în kitul unui profesionist?

Negrul este simbolul elegan╚Ťei, al sobriet─â╚Ťii regale ╚Öi al puterii care, folosit pe unghii, reu╚Öe╚Öte s─â combine toate acestea atuuri ce se reflect─â asupra posesoarei manichiurii. Totodat─â, o manichiur─â neagr─â este foarte versatil─â ╚Öi foarte u╚Öor de purtat, devenind un accesoriu pentru fiecare ╚Ťinut─â. De aceea, ├«n calitate de manichiurist, vei primi foarte multe solicit─âri de unghii cu oj─â neagr─â ╚Öi este important s─â ai o varietate suficient de mare de op╚Ťiuni pentru a satisface toate cerin╚Ťele.

Recomand─âri de oja semipermanent─â neagr─â de la Creative Nails

Negru intens, negru pr─âfuit, galactic, alb─âstrui, cu iriza╚Ťii de mov sau ro╚Öu, cu sclipici, negru holografic sau negru cu efect de marmur─â, exist─â nenum─ârate op╚Ťiuni de oj─â neagr─â pe care ar trebui s─â le ai ├«n colec╚Ťie dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â po╚Ťi crea orice model ├«╚Ťi imaginezi sau pe care clientele tale ├«l solicit─â.

Jet Black #188 de la Kinetics sau Gel Polish Black de la YAS reprezint─â op╚Ťiuni ideale de negru intens, clasic, care stau la baza oric─ârui arsenal de lucru ├«n manichiur─â. ├Äl po╚Ťi folosi ca atare, pentru un efect simplu ╚Öi elegant, ori ca baz─â pentru a crea efecte interesante cu diverse tipuri de top coat. De asemenea, formulele sunt foarte maleabile ╚Öi permit desenarea unor linii fine pentru a crea modele de unghii deosebite.

Oja neagr─â semipermanent─â GALAXY ONE de la HER este o op╚Ťiune mai deosebit─â, av├ómd inse╚Ťii fine de sclipici argintiu care imit─â perfect aspectul unui cer ├«nstelat. No 72 din Shiny Collection urmeaz─â acela╚Öi principiu, ├«ns─â ofer─â un efect mai subtil, iar dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o str─âlucire mai intens─â, oja Semi Flash FL-17 de la Annette Nails este op╚Ťiunea ideal─â.

Creative Nails este un magazin multibrand de produse profesionale pentru unghii care pune mare accent pe diversitate, calitate și versatilitate în așa fel încât orice pasionat de manichiură să găsească aici tot ce are nevoie pentru a crea lucrări fantastice.

├Än ceea ce prive╚Öte oja neagr─â semipermanent─â, op╚Ťiunile sunt variate ╚Öi le po╚Ťi compara ├«n detaliu pentru a te decide care este cea mai potrivit─â pentru ceea ce ai tu nevoie. G─âse╚Öti produse marca Yas, HER, Cupio, MUSA, Nartist PRO ╚Öi nu numai, ├«ntr-o varietate de forme, la pre╚Ťuri excelente. Trebuie doar s─â ├«╚Ťi g─âse╚Öti preferatul, s─â ├«l adaugi ├«n co╚Ö ╚Öi s─â completezi datele de plat─â ╚Öi livrare. Coletul va fi livrat ├«n cel mai scurt timp prin curier rapid, oriunde pe teritoriul Rom├óniei sau ├«n c├óteva ╚Ť─âri din UE.