Folii de transfer

Afișez 1 - 24 din 32 de rezultate

Afișează 12 24 36
Trendurile ├«n materie de unghii se schimb─â frecvent aduc├ónd ├«n fa╚Ťa amatoarelor de frumos tot mai multe op╚Ťiuni de realizare a manichiurii. Utilizarea foliilor de transfer este o variant─â foarte ofertant─â de decorare a unghiilor naturale sau false care ajut─â la crearea unor rezultate fascinante cu minim de efort. Se creeaz─â un imprimeu inedit care va da o not─â de originalitate manichiurii, fiind imposibil ca dou─â unghii s─â arate identic prin aceast─â metod─â. Folia de transfer poate fi utilizat─â at├ót pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a unghiei, c├ót ╚Öi doar pe anumite por╚Ťiuni, rezult├ónd un efect vizual deosebit.

Folii de transfer pentru unghii ÔÇô Recomand─âri de la Creative Nails

Creative Nails este magazinul cu produse profesionale pentru manichiur─â unde vei g─âsi tot ce ai nevoie pentru a ob╚Ťine rezultate satisf─âc─âtoare. Te a╚Ötept─âm cu o selec╚Ťie variat─â de folii de transfer, de la branduri de renume, dintre care s─â alegi ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe. Crystal Nails, Nolia, MUSA, Cupio sau Moyra sunt doar c├óteva dintre numele cu care colabor─âm pentru a-╚Ťi propune produse excelente cu ajutorul c─ârora s─â cre╚Öti calitatea serviciilor oferite.

Foliile de transfer sunt disponibile ├«ntr-o varietate de nuan╚Ťe ╚Öi modele, exist├ónd o op╚Ťiune perfect─â pentru orice solicitare. Po╚Ťi opta pentru variante metalice, cu animal print, cu model de marmur─â, mate, transparente, lucioase, cu iriza╚Ťii colorate, holografice ╚Öi nu numai, ├«ntr-o varietate de nuan╚Ťe.

Moyra Magic Foil este doar una dintre op╚Ťiunile de folie de transfer disponibile la Creative Nails. Aceasta este disponibil─â ├«ntr-o selec╚Ťie impresionant─â de culori, fiind ideal─â pentru a ├«mbr─âca complet unghia ╚Öi a genera un rezultat uniform.

Exist─â ╚Öi varianta de foi╚Ť─â aplicabil─â pe unghii, cum este cea aurie de la MUSA. Pozi╚Ťionat─â ├«n puncte cheie pe unghie, aceasta creeaz─â un aspect deosebit, imit├ónd foi╚Ťa de aur adev─ârat care se utilizeaz─â ├«n decorarea diverselor pr─âjituri sau chiar ╚Öi ├«n industria de frumuse╚Ťe. Este disponibil─â ╚Öi ├«n nuan╚Ťe de argintiu sau bronz ╚Öi le po╚Ťi utiliza at├ót separat, c├ót ╚Öi ├«mpreun─â.

Modalitatea de aplicare este foarte simpl─â ╚Öi scurteaz─â mult timpul necesar pentru crearea modelului dorit. Este nevoie de un strat sub╚Ťire aplicat pe unghie, de baz─â sau de top cu lipici, peste care se aplic─â folia de transfer uniform. Aceasta se ├«ndep─ârteaz─â rapid de pe unghii, printr-o singur─â mi╚Öcare, r─âm├ón├ónd doar pe por╚Ťiunile pe care a fost aplicat produsul. Se sigileaz─â ├«ntreaga lucrare cu un top coat normal, rezult├ónd o manichiur─â deosebit─â care atrage priviri.

Dac─â ai g─âsit ce c─âutai pe site-ul nostru te mai despart doar c├óteva click-uri de momentul ├«n care livr─âm coletul c─âtre tine. Alege produsele preferate, adaug─â-le ├«n co╚Ö ╚Öi completeaz─â formularul de comand─â cu datele solicitate. ├Ä╚Ťi proces─âm cererea ├«n scurt timp pentru ca articolele dorite de tine s─â ajung─â la destina╚Ťie ├«n cel mai scurt timp. Livr─âm prin curier rapid oriunde ├«n Rom├ónia, dar ╚Öi ├«n unele ╚Ť─âri din UE pentru ca to╚Ťi manichiuri╚Ötii s─â poat─â profita de eficien╚Ťa produselor de la Creative Nails.